Reviews & Veelgestelde Vragen Over Tim Veninga's Diamantfactor

Is De Diamantfactor De Juiste Keuze Voor Mij?

De Diamantfactor is een geweldige cursus, maar niet geschikt voor iedereen. Daarom zijn hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen over de cursus. 
Zo kan je de juiste keuze maken.

Hi, het is Tim hier. 

Op deze pagina vind je ervaringen van andere vrouwen en antwoorden op veelgestelde vragen over de Diamantfactor. Geen gekke vragen, maar echte, genuanceerde vragen over of de Diamantfactor de juiste keuze voor jou is. Ik beloof altijd eerlijk met je te zijn, en zal je eerlijk vertellen of deze cursus geschikt is voor jou of niet.

Klik hier om direct naar de reviews (ervaringen) te gaan

Selecteer hieronder op wat voor vragen je antwoord wilt:

Kies De Categorie Vragen Waarop Je Antwoord Wilt:

Diamantfactor Overzicht

Wat is de Diamantfactor?

De Diamantfactor is een online educatief programma voor vrouwen die méér liefde in hun leven willen geven en krijgen.

Wat je situatie ook is. Of je single bent, een relatie hebt of aan het daten bent, deze cursus behandelt alles wat je moet weten om een gelukkig leven te creëren.

Je krijg geen ingewikkelde modellen waar je een wiskunde diploma voor nodig hebt. Maar een simpel systeem dat elke vrouw kan gebruiken om te krijgen wat ze wilt.

Wat je leert:

 • Betere en langdurige connecties maken
 • Hoe je lekkerder in je vel kan zitten
 • Hoe je eenvoudig conflicten kan voorkomen
 • Manieren waardoor andere vrouwen naar je op gaan kijken voor wie je bent
 • Hoe je socialer wordt - ook al ben je nu verlegen
 • Beter begrijpen hoe relaties werken
 • Aantrekkelijker worden voor mannen
 • Hoe je voor jezelf op kan komen zonder andere mensen te kwetsen
 • Omgaan met negatieve gedachten
 • Hoe je meer energie krijgt en lekker in je vel kan zitten.

Om een gelukkig (liefdes)leven te krijgen heb je een goed beeld, duidelijkheid en de juiste strategie nodig. Zonder een juist 'kompas', stappenplan of hulp kan deze reis erg frustrerend zijn.

We geven je daarom alleen advies waarvan het bewezen is dat het werkt. We maken dingen niet mooier dan ze zijn. Geen sluipweg, hacks, magische formules of andere onzin.

Waar ga ik het programma volgen?

Voor de duidelijkheid: dit is GEEN live cursus. Het is een online cursus wat betekent dat je meteen kan beginnen. Je hoeft dus geen treinkaartjes te kopen en een dure hotelovernachting om terug naar huis te gaan met een aantekeningen boekje vol informatie waar je nooit meer naar zult kijken.

De Diamantfactor kan je dus gewoon thuis doornemen. In alle comfort en rust. Wanneer jij maar wil. Daarnaast krijg je PDF samenvattingen, dus je kan die onderweg doornemen zodat je altijd weer een stapje meer leert. Bovendien heb jij je hele leven lang toegang tot de cursus. Dus je kan de technieken en trucs toepassen wanneer JIJ er behoefte aan hebt.

Wat krijg ik wanneer ik de Diamantfactor aanschaf?

Ten eerste krijg je direct toegang tot de cursus. Je krijgt per email een gebruikersnaam en login code toegestuurd, waarmee je eenvoudig in kan loggen op de website en de video's kan bekijken. Een beetje zoals Netflix.

Je vindt daar:

 • Video's (ongeveer 6-8 video's per week, totaal ongeveer 2-3uur video's per week).
 • Samenvattingen bij elke video. Deze kan je downloaden en evt uitprinten als je dat fijn vindt.
 • Elke week een 'Diamant Dagboek'. Hierin staan bijzondere en specifieke opdrachten die je helpen om de video's te internaliseren en zo je transformatie sneller te maken.
 • Een welkomstcadeau. Als je dit wilt, krijg je het per pakket opgestuurd.
 • Bonussen (worden later bekend gemaakt)

Hoe verschilt de Diamant Factor van andere online cursussen?

Simpel: Er bestaat geen cursus die zo uitgebreid en praktisch in gaat op van jezelf houden en je goed voelen over jezelf.

We kunnen met 100% zekerheid zeggen dat de Diamantfactor beschikt over de beste informatie die er te vinden is op het gebied van gelukkig worden en jezelf goed voelen. Daarnaast gaat de cursus ook in op gelukkiger worden in relaties, je eigenwaarde verbeteren, meer gedaan krijgen in het leven en andere onderwerpen die jou een mooiere vrouw gaan maken dan je nu al bent.

Deze combinatie van de beste informatie over de liefde en levensveranderende onderwerpen is uniek en zal je nergens anders vinden.

De andere cursussen van Mannengeheim (43 Scripts & Tekstgids) gaan respectievelijk over mannen begrijpen en verliefd maken (43 Scripts) en hoe je hem verliefd maakt & houdt in het digitale tijdperk, dus met je telefoon (Tekstgids).

Wat voor ondersteuning is er voor de studenten?

Eenmaal lid van de Diamantfactor, krijg je begeleiding en steun van gelijkgestemden in een veilige motiverende omgeving.

Advies van Nederlands beste datingcoach - Tim Veninga
Je hebt toegang tot de meest diepgaande en nog nooit vertoonde adviezen van Tim over liefde, dating en relaties. Daarnaast zal je worden geholpen bij jou specifieke situatie zodat je zeker weet dat het advies op jou van toepassing is.

Levenslang toegang tot alle naslagwerk van de leerstof
Elk belangrijk stukje informatie dat je in de cursus gaat aantreffen zal terug te vinden zijn in de samenvattingen van de cursus. Zo heb je op ieder willekeurig moment de mogelijkheid om terug te vallen op de stof.

Cursus updates en opnames van evenementen
Er zullen zo nu en dan extra dingen worden toegevoegd aan de cursus, die meteen voor alle leden van de Diamantfactor beschikbaar zullen zijn. Ook worden de live evenementen gefilmd en in de cursus gezet, zodat je niks hoeft te missen.

24/7 Technische ondersteuning via de mail
Mocht zich een technisch foutje voordoen dan kan je altijd rekenen op hulp van ons team. Zo gaat er geen onnodige tijd verloren en weet je zeker dat je altijd gebruik kan maken van het programma.

Hoeveel tijd moet ik eraan besteden?

Het zal je zo’n 2 tot 4 uur per week kosten. Natuurlijk is het ook zo: hoe meer tijd je besteed, hoe sneller je resultaat ziet. Naast de video’s bekijken raad ik je zeker aan om het actieplan van de Diamantfactor wekelijks te volgen. Hierdoor krijg je heel snel wat jij wilt. Maar je mag natuurlijk zelf beslissen hoe langzaam of snel je de cursus wil doen. Je hebt namelijk levenslang toegang tot de Diamantfactor.

Wat ga ik leren?

In grote lijnen leer je in deze cursus om de mooiste versie van jezelf te worden en gelukkiger te worden in de liefde. Of dit nou is dat je met meer energie en minder stress in het leven staat, dat je beter wilt worden in je grenzen aangeven of dat je het gevoel wilt krijgen dat je het waard bent.

Deze cursus biedt je de stappen aan om die gelukkige vrouw te worden. Die vrouw waarbij alles vanzelf aan komt waaien. Daarnaast krijg je alle tools die je nodig gaat hebben om een leuker leven te krijgen, zodat anderen niets liever willen dan daar onderdeel van uit mogen maken.

De Diamantfactor is een transformerende ervaring. Verwacht dat je binnen een half jaar één van de meest aantrekkelijke vrouwen in je omgeving kan worden. Je zal niet alleen meer aandacht krijgen van de echt leuke mannen, ook vrouwen zullen naar je kijken en je bewonderen.

Wat je leert zijn blijvende eigenschappen en vaardigheden waar je een leven lang profijt van gaat hebben.

Krijg ik in 1x toegang tot de 5 weken van de Diamantfactor?

Nee en dat is voor je eigen bestwil. De bedoeling van de Diamantfactor is dat je echt het ultieme geluk krijgt en de liefde van je leven vindt. Ik had ook alle informatie in één keer op je bord kunnen dumpen en je vervolgens veel succes wensen. Wat ik nu doe is hapklare brokken op dat bord leggen. Zodat je stapje voor stapje de lessen je eigen kan maken en de Diamantfactor kan ontsluieren. Ik heb de weken exact zo gestructureerd zodat je de juiste informatie krijgt op het juiste moment in het juiste ritme. Ik geef je dus gedurende 5 weken elke week nieuwe informatie.

Voor Wie Het Geschikt Is

Voor wie is deze cursus geschikt?

De Diamantfactor is gemaakt voor vrouwen die de mooiste versie van hunzelf willen worden. Het is voor vrouwen die meer geluk in hun leven willen ervaren, liefdevolle relaties willen met anderen en die meer willen halen uit hun carrière. 

Vrouwen uit iedere laag van de samenleving en van iedere afkomst zijn geschikt (dit spreekt natuurlijk voor zich - maar we willen het toch even benoemd hebben). 

Het maakt niet uit of je single, gescheiden of getrouwd bent. De cursus is voor iedere vrouw die nog niet heeft waar ze recht op heeft. Als jij nog niet de partner hebt waar je van droomt, het sociale leven waar je gelukkig van wordt of als je vindt dat er meer in zit dan je nu krijgt... dan is de cursus voor jou.

Zeker als je je herkent in het Kristalvrouw persoonlijkheidstype, of als je hoogsensitief bent (iets wat erop lijkt) dan is deze cursus perfect voor je, omdat veel van de problemen die je waarschijnlijk ervaart (zoals vermoeid zijn, makkelijk geprikkeld worden door anderen of constant jezelf wegcijferen voor anderen) opgelost worden door het volgen van de cursus.

De Diamantfactor zal je helpen om al deze aspecten van je leven te veranderen zodat jij die vrouw wordt waar anderen naar opkijken. 

Voor wie is deze cursus niet geschikt?

Deze cursus is niet geschikt voor mensen die 1-op-1 coaching zoeken.

Ons programma is niet weggelegd voor vrouwen die er vanuit gaat dat hun leven op een magische manier zal veranderen door niks te doen. De cursus werkt alleen op het moment dat je actie onderneemt.

De Diamantfactor is niet voor mensen die een shortcut zoeken voor geluk. Cursussen die je beloven om binnen een week je ex terug te krijgen of in 30 dagen een strakke buik te hebben zijn zelden effectief. Dus als je op zoek bent naar tijdelijke resultaten, dan is deze cursus niks voor jou. De Diamantfactor is namelijk een systeem waarmee je blijvende resultaten boekt en permanent een mooie vrouw blijft.

Ik heb nu een relatie, is deze cursus geschikt voor mij?

Zeker weten. Je leert in de eerste week van de cursus hoe je bijvoorbeeld onzekere en negatieve gedachten over jezelf en anderen verhelpt. Zo kom je zekerder over in je relatie en durf je meer voor jezelf op te komen. In de tweede week van de Diamantfactor leer hoe je onvoorwaardelijke zelfliefde creëert en daardoor een magnetische aantrekkingskracht krijgt op anderen. Als je dat hebt is dat super aantrekkelijk voor mannen, en het is iets wat hij bijna nergens anders kan krijgen. In de 3e week van de Diamantfactor leer je oa. het 'balansprincipe' voor perfecte relaties en hoe je diepere en betekenisvollere relaties krijgt, dus ook met je partner. In de 4e week maak je jezelf sterk en creëer je een pantser tegen tegenslagen. Je kan daarmee jezelf helpen, maar ook je partner als het even tegenzit. In de 5e week leer je de 6 fundamenten van intens geluk. Als jullie die 6 fundamenten hebben, heb je iets wat alleen de gelukkigste koppels bezitten.

Ik ben niet zo handig met computers. Kan ik de cursus dan ook volgen?

Ja zeker. We hebben zelfs een keer een 77 jarige jongedame gehad die een van onze cursussen volgde en ons mailde hoe makkelijk het was. Daarnaast staat onze klantenservice en technische hulp altijd voor je klaar mocht er iets niet lukken. Je hoeft daarvoor alleen maar een mail te sturen naar [email protected].

Ik ben slechthorend. Hoe kan ik de cursus volgen?

Ja. Speciaal voor slechthorenden hebben we alle video's ondertiteld. Zo kan je dus eenvoudig meelezen met wat er gezegd wordt in de video.

Garantie & Betalingen

Hoeveel kost de Diamantfactor?

Lidmaatschap van de Diamantfactor is 970€ nu tijdelijk 447€. Daarmee ben je levenslang lid.

Privé coaching, een opleiding of workshop traject varieert al gauw van duizenden tot tienduizenden euro's. Veel van de trajecten zijn 4500-6500 euro. Daarnaast bieden die opties geen garantie. Maar de Diamantfactor wel.

Is er een garantie?

Ja! Er is een levenslange garantie. Je kan de cursus dus levenslang uitproberen en als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent (ook al is het hoe mijn haar zit in de video's) dan kan je me een mail sturen en krijg je direct je geld 100% terug.

Hoe kan ik betalen?

Je kan betalen via iDeal, PayPal, Bancontact/Mister Cash of creditcard. Als je via creditcard wilt betalen, gebruik dan de PayPal optie. Via PayPal kan je dan met creditcard betalen.

Ik woon in België/Duitsland/de andere kant van de wereld. Kan ik ook meedoen?

Ja, dat kan gewoon. Als je moeite hebt met betalen vanuit het land waar je woont, stuur dan een mailtje naar [email protected].

Wat is de levertijd en hoe snel kan ik beginnen?

Je kan direct beginnen. De cursus is online (handig, want dan hoef je nergens naartoe te reizen) dus je kan binnen 30 seconden na je aanmelding meteen beginnen met de cursus. Je krijgt na je bestelling direct alle login gegevens per mail binnen.

Twijfels & Bedenkingen

Kan ik beginnen met de Diamantfactor of moet ik eerst met een andere cursus van Mannengeheim beginnen?

Je kan meteen beginnen met de Diamantfactor. De cursus is zo gebouwd dat zelfs een beginner het programma kan volgen. Vervolgens zal de cursus zich steeds meer opbouwen richting de geavanceerdere materie. Mocht je ergens niet uitkomen? Dan hoef je maar een mailtje te sturen of een vraag te stellen in de geheime Facebookgroep om hulp te krijgen.

Kan ik gewoon een bepaald gedeelte van het programma kopen?

Nee, de Diamantfactor is een systeem. Niet losse technieken die op zichzelf toepasbaar zijn.

Kan ik extra korting krijgen omdat [vul reden in]?

Nope. Geen extra kortingen. Ik geef meer dan 95% van al mijn kennis gratis weg op www.mannengeheim.nl. Mijn meest effectieve technieken zijn te waardevol om zomaar gratis weg te geven. Als je dit niet kan betalen zijn er meer betaalbare programma’s zoals de 43 Scripts Om Hem Verliefd Te Maken of de Mannengeheim Tekstgids.

Wat als ik de Diamantfactor probeer en erachter kom dat het niet voor mij is?

Ik geef je een 100% niet goed, geld terug garantie. Omdat ik mijn systeem op duizenden vrouwen heb getest weet ik dat het werkt. Dus kan ik me deze claim veroorloven. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een miskoop. Probeer het en kijk of het wat voor je is.

Belangrijk: Investeer hier alleen in als je ook bereidt bent de kennis om te zetten in de praktijk. Als je alleen wat nieuwe informatie wil, dan is dit niks voor jou. De cursus is gemaakt voor mensen die bereid zijn om hun leven te veranderen.

Dit zijn ervaringen van andere vrouwen met de Diamantfactor

>